My Life Would Suck Without You

Gud vad allting ska bli seriöst, bara för att man blir vuxen! När man var liten ville man bara bli stor så att man fick göra alla saker som vuxna får göra, nu när man är vuxen så vill man bara bli liten igen och få göra allla saker som bara barn gör, utan att någon ska kolla snett på en.
Jag känner bara för att ställa mig mitt på golvet och spela massa bra musik och bara dansa av mig verkligheten ett tag, men till och med det känns omoget! Inte för att det är de egentligen, men jag får bara en spärr i huvudet som skriker "fjortis"
Solen börjar krypa fram här i götet, tvättar just nu, är inne på min åttonde maskin, ha tvättat sen sju imorse. Förstår inte att herren har såå mycket tvätt! Haha! Tur att det finns många maskiner, så att de inte tar allt för lång tid!
Sen när tvätten är klar, så blir det en låång skön dusch innan vägen leder till språkcaféet för lite plugg med flickorna.
Jobbar ikväll med till nio, inte så ansträngande jobb kanske, men det tar på krafterna att plugga hela dagarna och jobba kvällarna. Men jag hoppas att jag kommer att känna att det är värt det i slutet!

Kan vi bli mer olika lr?
Har vi nått gemensamt?
Vet inte om det är bra lr dåligt!

Han där hemma i La skrev idag, blev lite chockad, men de va ju inge viktigt och inget som hade med vänlighet att göra, utan snarare nått som var viktigt för honom som vanligt! Allt måste ju va till hans fördel för att det ska vara värt att gå igenom!

Jonna skrev med, saknar den tjejen <3
Ja, jag saknar alla mina söta, men jag har kommit på en sak. Vissa vänner har visat sig vara mer betydande än jag tidigare trott <3


Haha! Mina Ben <3


Beyoncé

Jag och min baby Ida ska på konsert med Beyoncé den 11maj! ska bli såå roligt!
Hon kommer ner och hälsar på mig en helg, saknar min lilla baby <3

Just nu sitter jag och pluggar på språkcafé med Schabbe! Såå mysigt, vi är såå duktiga!
Jenny kommer snart och så ska vi kolla klänningar på NK och sen raka vägen till jobbet!

Igår var jag med Martina och Amanda och kolla lägenhet! Såå himla fin, fyra rum och två balkonger, två våningar och helt nyrenoverad! Vill verkligen ha den, men tycker att den låg på ett så dumt ställe, får såå långt till skolan och jobbet!
Men vi får la se vad som händer!

Igår pratade jag och Fredrik ganska länge efter att jag hade kommit hem. Vet inte om vi kom fram till något vettigt, men känns ändå som om han börjar att förstå mig och vad jag menar. Jag trivs med honom, men mycket håller mig fortfarande tillbaka och jag tror att jag kanske inte är så rolig som flickvän när jag håller tillbaka!
Men det visar sig väl, jag flyter med ett tag och sen får jag ta ställning sen när jag kännt efter!

Älskar dig Calle <3 Tänker på dig och finns här för dig, dag som natt <3
Robert min lilla päronloka, ingen kan ta din plats i mitt hjärta! <3
Förstår inte hur jag har kunnat få så bra vänner, dom är sällsynta, men jag har verkligen lyckats att hitta dom absolut bästa man kan tänka sig!

Jag ser barnvagnar var jag än går! Snacka om att man får nojja och att det gör ont!

Nej nu ska jag fortsätta plugga och vara duktig!


Nille, Koffe och KK, Vänner föralltid <3 saknar er såå!



Kärlek Är Mer Än Bara Ord <3

You´re everything I need and more. It´s written all over your face. Baby I can feel your halo. I hope it won´t fade away!
Så känner jag just nu!

Precis så som vi har det nu, så fungerar det hur bra som helst, men jag undrar om vi verkligen skulle kunna fungera ihop som ett par.
Du har underbara sidor som jag ser var och varannan dag, men alla har vi våra sidor som inte är fel, men som andra kanske inte kan leva med.
Dom sidorna stör mig inte nu, men jag känner mig själv och jag tror inte att jag skulle kunna leva med dom om du var min pojkvän!
Visst, jag kanske är kräsen och visst, jag kan ha fel, men jag har gått igenom tillräckligt mycket för att jag ska kunna få vara det, utan att kritiseras för det.
För mig räcker inte korta stunder av happiness, jag vill kunna känna mig säker hela tiden, både i vem jag är och hur vi är tillsammans.
Jag är den jag är och ingen ska någonsin få klampa in mitt liv och försöka ändra på det.
Jag må vara barnslig, jag må vara löjlig, men fine, det är så jag är.
Jag skäms inte för det, jag vet att jag har en mogen och ambitiös sida med, som jag använder mig av när jag behöver.

Alla pojkvänner jag någonsin har haft, har älskat mig, mycket pga min barnsliga och söta sida. För att jag kan anpassa mig till olika situationer och för att jag kan anpassa mig till olika slags människor.
Det har varit skönt att dom har uppskattat mina detaljer och jag måste tyvärr säga att den senaste verkligen kunde plocka ut alla detaljer som gjorde mig till mig.

Känslan må ha varit annorlunda om jag hade vetat att du skulle vara kvar här, men för mig är det verkligt och jag vill inte bli lämnad kvar.
Jag lovar att jag ska tänka på det, men mer lovar jag dig inte!


Vissa saker kan man inte skydda sig imot, vilken kampsport du än utför! Du kan ignorera det, men någon gång kommer det i kapp dig och ger dig en smäll i ansiktet! Kärlek är inget man egentligen ska kämpa imot, utan något man ska kämpa för <3


Lördagen den 25/4 -09

Dagen började med att Fredrik åkte och spelade golf och jag gick tillslottsskogen och mötte Fredrik s, Jenny, Björn, Linnea, schabbe, Dina, hennes syster och kusin och sen kom John. Vi hade super mysigt, massa godis och bullar och vitt vin! En toppen dag i solen helt enkelt.
Sen drog jag och Jenny vidare på grillning hos hennes man´s farbror. God mat och trevligt sällskap på redbergsplatsen.
Vi åkte hem till mig och hämta mina saker för att sedan ta spårvagnen till henne och göra oss iordning för kvällen.
Vid 12 tiden mötte vi upp Shabbe och gick till en krog där Fredrik och hans gäng var. Alla hade jätte kul och vi drog vidare in mot stan. Peter och jag sjöng hela vägen tror jag! Allt från mors lilla lathund till Eloise! Efterfesten landade på Fredriks och Sussie´s balkong! Guitar Hero och mer öl!
Kvällen slutade med seriöst prat! <3 baby


Jag, Dina och Jenny


Heldag Med Jenny


Igen

Du tar mig förgivet! Visste att det skulle hända! Men det är lugnt, jag är van, har varit med förr!
Vet hur folk fungerar, ska bli precis som alla andra!
Nej, nu ska jag inte vara sån, men ibland så känns det skönare att få ur sig lite!
Jag klagar på att dom vänder mig ryggen, man jag är fan värd det. Jag vände dig ryggen när jag borde ha stått vid din sida!
Tror att alla dessa känslor har kommit upp nu bara för att vi har pratat så mycket om det på jobbet!



Don´t Do This

Gömmer jag mig? Döljer jag det bra?
Jag tänker på det varje dag, kan inte släppa det.
Gör ont i mitt hjärta, det gör ont att tänka på det.
Du var min hjälte, du var den jag ville skulle hålla mig hårt no matter what.
Men allt innan du kom in i mitt liv, det är fortfarande svårt att förstå.
Genom att det inte känns verkligt, så kan jag inte heller ta itu med det.
Önskar att jag hade någon att prata med detta om, någon som kunde förstå mig!
Folk säger att jag har såå mycket vänner, att jag känner alla och att jag alltid är så social.
Men jag känner mig ändå ensam, vilen stad, vilket land jag än är i, så går ensamheten med mig i handen.
Jag är inte ensam fysiskt, men jag är ensam i mina tankar och funderingar.

Önskar att allt varit annorlunda, försöker att inte sätta mig i dåliga situationer, men på nått sätt så hamnar jag alltid där ändå. Hur lång tid kommer det att ta denna gång för att se förbi dig?

Skönt att vi är vänner iaf! Du kommer alltid att vara min nr 1 <3
Hade jag kunnat dra tillbaka tiden, så hade jag gjort det och spenderat tiden som den skulle ha varit och inte låtit honom komma in i mitt liv, för han var helt enkelt inte värd min hand. För mig är han bara en mardröm, jag önskat att jag aldrig drömmt. Slösade flera månader på honom och för vad? Jo, du försvann!



Sälen med Pojkarna, Minnen för livet <3


Lady Gaga - Nothing else I can say

När jag kom hem igår från ännu en trevlig jobbkväll, såhade herren i huset gjort mat, jätte gott var det =) Du är så duktig såå =)
Hann inte göra så mycket mer än att äta och gå till sängs!
Morgonen började bra och 2 dagar i rad så har han faktiskt kommit i tid till jobbet! Haha!
Tog mig en tur till slottsskogen och sprang av mig lite sömn!
Har kollat lite tv, ätit och pluggat lite. Ska snart bädda och diska, sen ska jag ta mig en tur till gymmet, innan jobbet börjar.
Ikväll blir det pannkaka fick jag höra imorse =)

Solen skiner över oss idag i götet, såå skönt att våren är påväg <3

Jag saknar er därhemma, klart att jag gör, men jag kommer inte hem till Ludvika igen! Ludvika=Hem finns inte längre. Jag trivs inte där, det var alldeles för litet och instängt, även om vissa männsikor fick den staden att lysa. Jag har äntligen lyckats att få med mig både hjärta och själ ner hit och nu när jag äntligen samlat mig så att alla delar är på samma plats, så vill jag nog hålla ihop det ett tag fram över!

Alla ni som säger att jag lever det perfekta livet och att jag alltid har sådan tur, ni känner mig inte alls, så ni ska inte uttrycka er! Jag har haft det minst lika tufft som ni och kämpat mig dit jag är idag, jag har minsann inte alltid flytit med och fått allt som jag velat!

Såg ett test om vänskap på grunden, inte bara vilken favoritfärg din bästa vän har utan om allt, som man kanske inte tänker på! Gör detta testet och se om ni har rätt att yttra er om mig!

1. Vilken sko stl har jag? 34, 35 lr 36?
2. Vilken underlagskräm använder jag? Lancome, Mary Kay lr blandar jag båda?
3. Vad vill jag jobba med om 10 år? I en rättssal, Inte jobba alls lr Driva ett eget företag?
4. Vad heter jag i mellan namn?
5. Vilken låt lyssnar jag på när jag är ledsen?
6. Vilken låt lyssnar jag på när jag ska sova?
7. Vilken är min pinsammaste upplevelse?
8. Vem var min första stora kärlek?
9. Vilket är mitt favorit klädesplagg?
10. Vilken butik handlar jag helst i? Rut m.fl, Monki lr Mango?
11. Vilken är min bästa semester?
12. Hur ser min drömkille ut?
13. I vilken/vilka gren har jag guld i distriktmästerskap?
14. Äter jag helst godis lr frukt?
15. Vilken/vilka bank har jag?
16. Vilket år blev jag av med oskulden?
17. Vilka sporter har jag genom livet provat på?
18. Hur många företag har jag stått som ägare på?
19. Vilken händelse i livet anser jag har påverkat mig mest?
20. Sist men inte minst, anser du att du är en av dom som har rätt att yttra dig?


Semester Frillesås 2007


Fort...

Nu säger dom på oprah att första tecknen på otrohet är:

1. Han håller sig borta från hemmet
2. Han svarar inte i tel
3. Mindre sex
4. Mindre ögonkontakt (pga samvetet)

Mina erfaranheter säger:

1. Gladare humör
2. Fjäskar och ställer upp på allt (pga samvete)
3. Översocial för att dölja hemligheten
4. Pratar bara framtid för att hoppa över felen han gör i nuet

Som sagt, alla människor du någonsin kommer att möta, kommer alla att svika dig. Det ända du behöver bestämma dig för, är vilka som är värda smärtan i bröstkorgen!


Psyko Bild Haha!
Gammal
som gatan <3
Kim har iaf tagit den <3



Göteborg´s Sex And The Ciyt

Oprah handlar just nu om varför män är otrogna mot sina fruar. Mannen som sitter och diskuterar det säger att kvinnan måste få sin man att känna sig uppskattad för att stanna trogen i en relation. Visst, kan hålla med till en viss del, men mannen måste väl få sin fru att känna sig lika uppskattad för att hon ens ska vilja lägga energi på att få honom att känna sig så.
Kvinnor är minst lika otrogna mot sina män, som män är otrogna mot sina fruar.
Man säger att alla som är otrogna är svin, men jag tycker personligen att det handlar om situationen.

Tänk om du är en fru som blir slagen och psykiskt misshandlad, sen träffar du en man som får dig att känna dig älskad, klart man söker trygghet i honom även innan man vågar lämna sin man.

Eller från männens sida, du är gift med en kvinna som bara klagar på dig, hon ignorerar dig, du får inge sex, allt du gör är fel. Sen möter du på jobbet, en ambitiös och driven ung kvinna, med förmågan att få dig att le. Klart du har en affär med henne!

Därimot tycker jag inte om när en man/kvinna som har en affär för spänningen eller för att dom har så "tråkiga" liv att dom måste göra nått annorlunda, då tycker jag att dom lika gärna kan skaffa sig en ny hobby!

Som sagt, båda parter måste nog uppskatta varandra och se allt den andra offrar och gör för den andras skull, ser man inte det, så är det nog lätt hänt att förhållandet går från monogamt till en kärleksaffär.

Vi är trotts allt bara människor allihop och alla vill vi ju känna sig trygga och uppskattade. Jag vet själv att ibland kan det räcka med en puss innan han går till jobbet, för att veta att han ger mig lite tid innan dagen börjar och vardagen tar vid. Bara genom en liten puss får iaf jag mig att känna mig speciell och uppskattad för att jag finns där.

Handling brukar ge mer än ord bukar folk säga, ja nu pratar jag inte om att det är bättre att slåss än att prata ut, men jag menar självklart att en puss och en kram kan kännas mer än att få höra att han älskar mig 100ggr om dagen.

Jag njuter av att ligga - i en kille som jag tycker om´s famn under natten, mer än att få höra att jag lagat god mat.


Klart man ska säga fina saker till varandra med, jag menar, vem vill inte höra att man är fin när man stått framför spegeln i flera timmar och gjort sig iordning för något speciellt event?


Skvallerpress AB

Jag håller alla tummar jag har för att David ska komma in i götet på högskolan, fan va kul det skulle vara att ha honom här nere.
Hade skitkul på jobbet igår, Jenny är såå himla mysig. Blev bjuden på hennes möhippa den 8 maj, så ska bli himla roligt!
Rös i hela kroppen när jag fick reda på att dom hittat Jimmy i marnästjärn, vet inte hur man ska reagera. Skönt att de är över iaf, men frågan kvarstår, vad är det som hänt?
Skönt att Fredrik var hemma igår när ja kom hem! Känns bra att du fanns vid min sida! Tack Vännen <3

Vaknade imorse, svinkallt! Han sover ju med balkongdörren öppen, fattar inte hur han kan tycka att det är skönt. Ännu värre när man ska gå upp sen från de varma täcket och det är minusgrader i rummet! Ville bara ligga kvar, men de kan man ju inte göra hela dagen! Är lite imponerad att han kom i tid till jobbet idag iaf, Haha!

Så nu har jag bäddat, diskat, ätit frukost, kolla nätet, pratat med syrran, mamma och pappa i tel, nu är det dags för en löprunda i slottsskogen, sen en sväng till biblan och sen direkt till jobbet!
Mina dagar ser sjutton likadana ut hela veckan, haha!



Flickan I Mitt Liv <3

Det finns en flicka, en tös så vacker...
En tjej att älska, trotts hennes aggro-attacker...

Hon lyser som solen och finns i mitt hjärta...
Hon finns i min lycka och suddar ut all smärta...

Hon står vid min sida och håller mig i hand...
Vi kan rista in vår vänskap i både sten och sand...

Denna gumman betyder allt för mig...
Det är inte konstigt Michaela, att jag älskar dig <3


Livet i Chinos <3

Var på Skandiamiddag igår ikväll, det var super trevligt. Måste säga att jag är jätteglad att Hannah är i min grupp, har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Föreläsningarna var intressanta och maten god, så kortfattat, en lyckad kväll.

Vaknade med ett leende på läpparna iaf! Måste säga att det är ganska mysigt att vakna i någons armar och få lite morgonmys innan stressen börjar!

Ska springa en vända, sen till Biblan och sen till Jobbet, blir en vanlig dag idag, hoppas att jag får behålla detta barnsliga leende ett tag =)


Varför Nu <3

Jag skulle kunna förklara mitt liv som perfekt just nu, perfekt om man kunde stanna det som det är. Någonting gör att allt känns så mycket lättare nu!
Igår var jag ut och sprang i slottsskogen, sen var jag och handlade och mötte världens mysigaste tant. Hon var ute och gick med sin dotters hund, så satt vi på en bänk och pratade om svensk sjukvård. Såå söt var hon! Sånt händer minsann inte i Dalarna!
Somnade i nån timme och Fredrik gjorde mat, kycklingsallad, såå gott blev det!
Hoppade in i duschen och sen låg vi i soffan och tittade på söndagsfilmen " och så kom Polly"
Somnade nästan direkt efter det, var helt slut!

Idag fick jag mig en chock när jag gick in på min facebook...

Tjena du! Allt bra me dig? =) Hoppas du trivs där nere.. Kommer du upp till Ludvikafesten lr? Ja ska ner till gbg på min semester ett par dagar, hälsa på familjen. Vi kan ju ses då! Ha de bra! Nu bär de av till jobbet =)
//Daniel

Vet inte, men nu kanske vi äntligen kan vara vänner på riktigt, kändes så när jag läste det!

Kristian, John, Jag och Fredrik



John och Jag



Detta ska minsann lilla Fredrik få igen för!


Mina Flickor <3

Pratade nyss med Anneli, igår pratade jag med Nattis. De känns så himla mycket när jag pratar med dom. Saknar alla mina flickor, Thilda, Kela, Ida, Kusse, ja, alla mina söta. Önskar att ni var här allihopa och bara bodde i min famn hela tiden.
Ut med det gamla och in med det nya!
Händelserik natt blev det iaf...
Vi satt hemma och beställde hem pizza och skulle nog ta det lugnt och bara kolla film, men så ringde Martina och Jon och ville att jag skulle komma ner på stan och umgås lite. Tänkte att ja, visst kan va kul att träffa Mr Odell och Jocke som drar tillbaka till Thailand snart. Inte träffat Martina på ett tag heller lixom.
Så jag kläddeväl på mig igen och gick och mötte dem, Jon va såå full att han och hans polare drog tillbaka till hotellet, så jag gick med Martina, Jocke och en kille till ner till avenyn. Dom gick in på Burger King och jag stod kvar utanför och rökte. Då kommer tre killar fram och drar i mig, ville att jag skulle sitta i knät på dem och ville följa med mig hem. Jag blev lite skakis, så jag ville inte börja käffta med dem, så att dom skulle bli aggressiva, så jag sa att min pojkvän inte skulle bli så glad om jag tog med dem hem. Jag gick ifrån en bit och pratade med Fredrik i tel. Fredrik kom ner och hämta mig, men en av killarna slutade inte följa efter mig när ja skulle gå ill bilen. Lite läskingt, men men...

Sen när vi skulle gå in, så hörde Fredrik nån som gnällde, då ligger de en man i buskarna utanför porten och prata i tel, skit full.
Vi hjälpte honom upp och jag tog hans tel och pratade med hans fru, så hon ringde sin dotter som tog en taxi hit och hämtade honom. Vi satt säkert en timme och väntade, men sen gick vi in och kolla MMA på Sporten, lite kul är det, men fattar inte varför dom vill slå sönder varandra!

Solen Skiner Och Himmelen Är Blå, Allt Har Förendrats Nu Från Då

Igår gick jag och Fredrik en promenad i slottsskogen och köpte glass, så kom vi på den smarta idén att vi skulle grilla idag och spela lite golf.
Sen på kvällen mötte jag Elias och Loka på järntorget, så vi hängde där ett tag ,sen drog vi till Viktoria, där jag träffade Simon, Tobias, Nathlie, Alessandra och Patricia. Jätte trevligt folk.
Så fick jag även träffa Fredriks kompisar!

Men idag då, så har vi vart i slottsskogen och grilla, vi spela kubb, fotboll och golf, riktigt kul! Såå skönt att sommaren är påväg!
Visst, det blåste lite, men de var fortfarande varmt, så att man kunde gå i kjol =)

Nu sitter vi hemma och John och Fredrik spelar Fifa, Haha!

Vi ska la snart dra igen kan jag tro, dom gör la planer för fullt nu.

Just nu känns allt toppen, har inte velat tänkt så mycket, men jag vet att jag tar mig igenom detta också, jag menar efter allt som hänt, så känner jag mig nästan som superwoman! Även om även hon har sina svaga sidor!

Solen går upp imorgon medm vilket betyder ny dag med nya möjligheter!



Sunny Day

Har lyssnat oavbrutet på Akon-Sunny Day, den är såå bra!
Igår pluggade jag lite sen var jag och fikade med John, super trevligt! Vi gick runt halva göteborg kändes det som. Haha! Så köpte vi ju självklart mjukglass! ¨
Efter det så jobbade jag, sen tvingade Martina in mig på Chez amis tror jag att det hette! Var bara där en liten stund innan jag gick hem och läste lite och åt mat.
Fredrik satt klistrad framför sitt Fifa, haha, undrar hur han skulle överleva utan det!
Vaknade kvart över sex imorse och gick upp, gjorde några situps och sedan började städa!
Tro mig det behövdes, nu börjar man se golvet igen. Haha!

Ska till solariet snart, sen blir det en joggingrunda i slottsskogen och sen plugga, plugga och lite mer plugga!

Saknar mina hjärtan därhemma, så att det gör ont i kroppen <3
Speciellt Kela, Robert, Calle och Anneli <3 En dag utan er, är som en dag i öknen utan vatten <3



Kolla Ögonen <3


Kan man göra annat än att drunkna i dessa blå?
Jag har aldrig sett så vackra ögon!


Ja, nu sitter mitt namn på dörren här iaf, får vi se hur länge vi kommer att vara sambos Mr Fredrik


Natten <3

Blev mycket prat i natt, kändes som att det behövdes, samtidigt som vi nog inte kom fram till så mycket mer.
Allt kommer att lösa sig, jag vill verkligen tro det just nu.
Jag har inte tid med massa velande och krångel.
Spelar ingen roll hur mycket jag tänker på det, det kommer att hända, men jag tänker inte stann upp mitt liv denna gången.
Jag har offrat så mycket för killar som kommit och gått under åren och även om det kanske är värt det denna gång, så är det något i mitt huvud som säger stopp.
Haha! Det är Kela djävulen på ena axeln och Kela ängeln på andra, men denna gång morrar dom båda två. Haha!

Ska snart och fika med John, sen ska jag till jobbet!
Hittade mitt solarium idag med <3

Solen skiner ute, toppen! Så idag kanske det vänder igen. Igår var det grått ute, så de var väl inte konstigt at allt såg så mörkt ut, men idag som sagt lyser min vardag igen!

Fredrik har kommit till att betyda mycket och jag är super glad över att ha träffat Martina <3

Jocke och Martina på Burger King


EGO <3

Försök inte att ändra på mig, för det går inte. Tro mig, jag försöker att göra det själv varenda dag utan att lyckas.
Ska sluta vara den snälla, skötsamma lilla flickan från Dalarna, ska från och med nu göra som alla andra och bara tänka på mig själv och vandra min egna väg. För helt ärligt så känns det som att dom som om dom som är mest egoistiska, det är dom som det går bäst för i livet. Inga känslor och inga kompromissr, nej bara en själv att tänka och bry sig om.


Detta Ställe Förändrade Mitt Liv <3


Jag Ska Berätta En Liten Hemlighet Ändå!

Kärleken tycks inte hitta mig eller så är det så att jag inte har lyckats att hitta kärleken! Undrar om jag letar på helt fel ställen, eller om det bara inte var menat för mig!

Jag håller verkligen hårt i mitt hjärta, men ändå så känns det som om någon försöker ta det ifrån mig, ta det för att än en gång stampa på det och kasta det så lång bort, så att  jag inte ska lyckas hitta det igen.

Trodde att du var annorlunda, men precis som han, vänder du mig ryggen och vandrar din egna väg, en väg ifrån mig!


Du Skulle Aldrig Förstå, Så Det Stannar I Mina Tankar <3


Kvällen! Slottsskogen?

Var skönt att få prata med Calle idag, tack för att du finns vännen, du betyder så himla mycket för mig <3
Du är väldigt långt bort, men du finns i mitt hjärta och där kommer du alltid att Finna. Ingen kan ta den platsen ifrån dig, INGEN!

Jag vet varken ut lr in just nu, allt blir såå rörigt i mitt lilla huvud.
Jag trodde att jag kunde lämna allt gammalt och bara tänka på det som kommer att hända, men icke.
Allt kommer ikapp mig och ska minsann bita mig i min lilla fina rumpa. Hårt biter det mig också, så det är inte bara lite naffsande, nej, riktigt j*vla stora hajbett.

Hans dubbelliv skiter jag fullständigt i. Det är han som kommer må skit av deti längden, inte jag. För nu har jag ju äntligen lyckats ta mig ur det. Inte tänker jag sätta mig i den situationen igen heller, så nu måste jag ta mig i kragen och visa att jag faktiskt kan stå på mina egna ben. Inte bevisa för någon annan, utan snarare bevisa det för mig själv.

Jag har inget som håller mig kvar! Och ingen som håller mig kvar! Tydligen så var jag inget mer!

Så USA <3

USA betyder;

Klättring utomhus
Sjukt bra utbildning
Nytt folk
Långt bort från Ludvika
OC
Och mycket mycket mer...


Förvirrad

Klart det snurrar i mitt huvud, herregud jag har ju precis förändrat mitt liv radikalt. Förändring är bra, men det måste ju gå någorlunda bra för att man ska se det.
Imorse skrev jag på min facebook att jag nog visste hur jag kände och hur jag ville göra med allt, men bara några timmar senare, så ändrades allt!
Tur att jag inte hann säga något!

Jag tog mig en lååång promenad i slottsskogen för mig själv och tänkte, kände att jag behövde det.
Jag tänkte på allt som har varit, men jag tänkte också på allt som kommer att hända.
Jag vill leva mitt liv, jag vill verkligen vara självständig och följa mina drömmar ett tag framöver!
Vad sägs som att jobba i götet i sommar, sen plugga juridik på distans, men att göra det i USA?
Jag är fri, så varför inte?

Saknar Mina Söta <3

Min Kela <3



Min Koffe <3



Min KK <3



Min Nille <3



Min Kim <3


Tänkte <3

Nu när jag läste min gamla blogg, så insåg jag helt plötsligt att jag inte alls vill ta med mig någonting från den gamla. Historia är historia och jag vill låta det vara så. Inget av det gamla betyder ändå nått nu, lika bra att leva i nuet och glömma gårdagen och allt vad det innebär!

Jag


Gamla Inlägg <3

Alla du möter, alla du någonsin kommer att träffa, kommer alla att svika dig!
Det ända valet du kan göra är att bestämma dig för vilka som är värda smärtan i ditt bröst!


Du var en av dom, men frågan är om du är det nu?

Önskar att tiden kunde vridas tillbaka och stanna där för en stund, stanna där för att låta mig samla krafter för att orka följa tiden som senare kommer!

Det du borde tänka på när människorna runt dig påstår att du har förändrats sedan du träffade mig, är att du kanske har ändrats, men samtidigt kanske du har funnit dig själv och ditt rätta jag!

Det är svårt att bara gå omkring och vänta på att det kanske kommer att hända, att du kanske inser vad som är rätt, men det är svårare att bara ge upp, när jag vet att det jag väntar på är allt jag någonsin önskat mig!

Först

Jag tänker börja med att lägga in lite från min gamla blogg, som jag gärna vill ha med i denna!

Bara så ni vet

Tänkte bara berätta för er att jag nu bor i Göteborg!


Tack För Bloggen Martina

Nu har Martina varit gullig och gjort en ny blogg till mig! Tack Söt <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0